Realigro.ro este primul motor imobiliar internaţional de căutare în care puteţi căuta anunţuri cu case de vânzare din Alaska

Proprietate de vânzare în Alaska

Alaska este situat la capătul nordic al Americii de Nord. Principalele industrii din țară sunt legate de pescuit, gaze naturale și industria petrolieră, dar operațiunile militare de bază și turismul au, de asemenea, un rol important în economia statului.

Ei sunt, de asemenea, unul dintre cele două state cu Hawaii, care nu aparțin așa-numitelor State Unite învecinate.

Tocmai din acest motiv, piața imobiliară din Alaska fluctuează pe baza puterii acestor industrii.

Rata șomajului din Alaska este mai mare decât media națională, dar statul ocupă locul 8 în ceea ce privește sărăcia.

Piața locurilor de muncă din Alaska crește cu aproximativ 6% până în 2024 din poziția sa în 2014. Aceasta va contribui cu siguranță la o piață imobiliară sănătoasă și va crește numărul de proprietăți de vânzare în Alaska.

Piața imobiliară din Alaska a suferit unele modificări și trăiește printr-o serie de lucruri pozitive care vor continua și în următorii câțiva ani.

Din acest motiv, acum este momentul să cumpărați o proprietate de vânzare în Alaska. Scăderea stocurilor de locuințe determină adesea creșterea valorii locuințelor. Este posibil să se aștepte ca această tendință să continue până în anul 2020 pe piața imobiliară din Alaska, astfel încât tot ceea ce a fost vândut anterior ar putea vedea valoarea mai bună.

Oferta de proprietăți de vânzare în Alaska este variată. Alaska are multe de oferit, având în vedere faptul că, pe regiuni, este cel mai mare stat din Statele Unite.

Anchorage este cel mai mare oraș din Alaska. Anchorage este renumit pentru peisajele sale frumoase, în special în timpul iernii.

Anchorage a fost numit unul dintre cele 10 cele mai bune orașe de iarnă, conform Livability. Ancora este traseul Iditarod Trail Dog Sled și Târgul de Stat din Alaska, precum și o economie sănătoasă, bogată în industrii și o piață imobiliară echilibrată.

Al doilea oraș cel mai popular din Alaska este mult mai puțin populat decât Anchorage. De fapt, este Juneau, capitala Alaska. Juneau găzduind 32.000 de persoane.

Juneau are un preț de vânzare mai mare decât cel din Anchorage, dar are și un venit mediu mai mare.

Piața imobiliară din Alaska este în tendințele sale

Piața imobiliară din Alaska este un caz de case de o singură familie accesibile pe tot parcursul anului 2020 și va vedea o amplificare a chiriașilor și o construcție nouă a clădirilor duplex și multi-unitate.

Din cauza faptului că Alaska este atât de unică, este puțin probabil ca factorii externi să intre în joc în mod neașteptat.

Alaska este un stat frumos, cu o piață în continuă creștere și o economie de locuințe. Dacă vă gândiți să cumpărați o proprietate de vânzare în Alaska, trebuie să luați în considerare toți factorii menționați mai sus.

Hartă, evoluție prețuri și statistici

Legate de Imobiliare

Cod. 17014

DE VÂNZARE 2 camere, Alaska, City and Borough of Juneau, Juneau, Juneau

Reserved negotiation
DE VÂNZARE
2 camere

50 m²
bun
UNAVAILABLE
Cod. 17008

DE VÂNZARE 3 camere, Alaska, Municipality of Anchorage, Anchorage, anchorage

Reserved negotiation
DE VÂNZARE
3 camere

50 m²
bun
UNAVAILABLE
Hartă, evoluție prețuri și statistici
 
 
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB